You are currently viewing A luxuslakoauto.hu kedvező árakkal várja az eladó lakóautók után érdeklődőket
A luxuslakoauto.hu kedvező árakkal várja az eladó lakóautók után érdeklődőket

A luxuslakoauto.hu kedvező árakkal várja az eladó lakóautók után érdeklődőket

Ha lakóautó vásárlásra szánja el magát, érdemes alapos kutatást végeznie. A szabadidős járművek világa hatalmas. Az eladó lakóautók, eladó integrált lakóautók és eladó lakóbuszok közül nem könnyű választani. Ezek ugyanis különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, és áruk is igen változó lehet. 

  • A osztályú lakóautók: A buszra emlékeztető eladó integrált lakóautók ára 15.000.000-45.000.000 forint közé tehető. A luxus kategóriába eső lakóautók ennél drágábbak is lehetnek.
  • B osztályú lakóautók: Ide tartoznak a legkisebb méretű lakóautók. Esetükben az árak 12.000.000 és 25.000.000 forint között mozognak. A luxus modelleknél akár 38.000.000 forintig is terjedhetnek.
  • C osztályú lakóautók: A kisteherautó kinézetű eladó lakóautók árcéduláján 15.000.000 és 25.000.000 forint közötti összeget találunk.

A szakértők szerint mindig érdemes a használt lakóautók közül választanunk. Az új lakóautó ugyanis azonnal leértékelődik, miután elhagyja a márkakereskedés kapuját. Egy néhány éves használt lakóautó általában 20-30% -kal olcsóbb, mint egy vadonatúj jármű.
Ha Ön is ilyen, kitűnő állapotban lévő lakóautó után kutat, látogasson el a luxuslakoauto.hu weboldalra. Tekintse meg részletesen is a cég kedvező ajánlatait.

Vélemény, hozzászólás?