You are currently viewing Autómentés Budapest? Ők megcsinálják rendesen!
Autómentés Budapest? Ők megcsinálják rendesen!

Autómentés Budapest? Ők megcsinálják rendesen!

A Lukács autómentőnél figyelnek az ügyfelekre! Fontos számukra a kommunikáció, a korrektség és a becsületesség!

Munkatársaik jóvoltából az alacsony árak mellett arról is képet kaphatunk, hogy mi okozhatja a leggyakoribb meghibásodásokat a járművekben. Budapesti, autómentéssel foglalkozó vállalatként minden nap találkoznak ismétlődő helyzetekkel.

Íme néhány gyakori eset:

  • rossz minőségű üzemanyag miatti meghibásodás,
  • szivárgás okozta gondok,
  • rossz elektromos vezetékek.

Sok-sok meghibásodás az akkumulátor lemerülése miatt következik be. Gyakori még a kuplung meghibásodása, valamint a begyújtással kapcsolatos problémák. Ezekre figyeljünk oda tehát, ha el akarjuk kerülni a bajt! Ami, ha mégis beütne, és szüksége lenne autómentésre Budapest vagy Pest megye területén, keresse bizalommal a Lukács autómentőt!

Kifejezetten pénztárcabarát!

A Lukács autómentő árai pénztárcabarátok, náluk biztosan első a segítség! Alapdíjaik a következőképp alakulnak:

  • autómentés: 7999 forinttól,
  • autószállítás: 7999 forinttól,
  • autó bikázása: 5999 forinttól,
  • kerékcsere: 5999 forinttól.

Ezek az alapdíjak Budapest területén történő autómentés esetében értendők és a legolcsóbbak a környéken! A vidéki mentési árak így számítandók:

  • 100-150 Ft/km + áfa.

Súly tekintetében 2,2 tonnáig vállalják személyautó, teherautó és alacsony sportautó mentését is.

A Lukács autómentő szakterülete az autómentés Budapesten és egész Pest megye területén. Itt várható a szakemberek legrövidebb időn belüli kiérkezése, és ezt garantálni is tudják!

A terep jellemzői

Budapest és azt körülölelő, különálló Pest megye az ország középső részén helyezkedik el. A terület így központi szereppel bír, az ország nagyon fontos gazdasági és közlekedési csomópontja is egyben. Összekötőként szolgál a környező országokkal, valamint a főváros és Magyarország minden más területe között is. Az itt található autópálya szakaszok lényeges közlekedési útvonalak. A legtöbb sugaras irányú, és hiányoznak a keresztező összekötő utak, ezáltal nehezebbé válik az egyik pontból a másikba való eljutás. Így a váratlan meghibásodás, vagy baleset komoly kihívást jelenthet, ezért érdemes azonnal a profi autómentőkhöz fordulni.

Keresse bizalommal a Lukács autómentőt az év minden napján, minden héten, a nap minden szakaszában. A gépjárműmentés árairól a körülmények megismerése után még a helyszínre indulás előtt tájékoztatást adnak!

Vélemény, hozzászólás?