You are currently viewing Gázkészülék csere Szeged
Gázkészülék csere Szeged

Gázkészülék csere Szeged

Korszerűsítésen gondolkodik? Új gázkészüléket szeretne beszerelni? –  Gázkészülék csere Szegeden a GMBS Kft. által!

A modern gázkészülékek sokkal kevesebbet fogyasztanak, míg teljesítményük jelentősen megnőtt. Új berendezés választása előtt egy kis számítást kell végezni, ahol a gép hőterhelését a helyiség térfogatával szükséges elosztani. Az eredmény 1750 watt/m³-nél alacsonyabb kell, hogy legyen a szénmonoxid mérgezés elkerülésének érdekében.

A GMBS Kft. tevékenységi köre:

  • Új gázkészülék beszerelése
  • Meglévő gázkészülék cseréje (gázkazán, gázbojler, gázcirkó stb.)
  • Gázvezeték hálózat átalakítás

A cég a magánházak mellett kereskedelmi és ipari épületekben is vállal gázkészülék cserét.

Mennyibe kerül egy gázkészülék csere Szegeden?

A választott gázkazán ára és minősége a megbízótól függ, illetve attól, hogy mennyit tud rászánni. A GMBS Kft. szakembereitől kérhető tanácsadás és helyszíni szemle, ami során ajánlást tesznek az Ön számára megfelelő gépezetről. A munkadíjra érdemes nagyjából 80-120 ezer forintot előkészíteni.

Manapság már lehetőség van egyszerűsített gázkészülék cserére is, ami a hagyományossal ellentétben pár napon belül megvalósítható. Ez olyan berendezésekre érvényes, amelyek maximum 36 kW teljesítményűek és biztonságosabb kialakításúak. Fontos, hogy ne kapcsolódjanak gyűjtőkéményre se.

Pályázat által történő gázkészülék csere Szegeden?

A GMBS Kft. szegedi gázszerelői kereshetők tanácsadás céljából már a pályázat előkészítése során is. Lehetőség van rájuk bízni a tervezést és a kivitelezést is, amennyiben Ön időt és energiát szeretne megtakarítani.

Víz-, gáz-, fűtésszerelő szolgáltatásért keresse a GMBS Kft-t!

Vélemény, hozzászólás?