You are currently viewing Miért válasszuk a Mitsubishi Zubadan hőszivattyút?
Miért válasszuk a Mitsubishi Zubadan hőszivattyút?

Miért válasszuk a Mitsubishi Zubadan hőszivattyút?

Mitsubishi hőszivattyú – minőség japán szinten

A Mitsubishi Electric céget 1921-ben alapították és azóta a japán technológiai leleményesség és termékinnováció vezető gyártási és piaci szereplője. Amióta megalkotta első slágertermékét, egy elektromos ventillátort, számos világelső terméket tett már le az asztalra. Övék volt például az első autós GPS navigációs készülék. A százéves Mitsubishi Electric Group a hőszivattyúk gyártásában is kiemelkedően teljesít. A Mitsubishi hőszivattyú termékeinek Zubadan/Ecodan rendszerei egyedülálló technológiát alkalmaznak. Ezzel a legnagyobb hidegekben sincs szükség kisegítő fűtésre. A hőszivattyú Mitsubishi által gyártott rendszerei ugyanis képesek -15 fokos külső hőmérsékletig is 100 százalékon üzemelni. A Mitsubishi Zubadan hőszivattyú rendszerek split beltéri egységeit esztétikus tervezés jellemzi. Kompakt méretüknek és stílusos, modern megjelenésüknek köszönhetően az otthon bármely részében elhelyezhetők. Egy-egy Mitsubishi Zubadan hőszivíttyú magas COP értékkel rendelkezik.

Hőszivattyú Mitsubishi NAKED rendszerrel

A Mitsubishi hőszivattyúk kedvező árfekvése szinte verhetetlen. A Mitsubishi Electric NAKED levegő-víz hőszivattyús rendszerek beltéri egységei szabadon alakíthatóak elhelyezéskor, széles körű felhasználási lehetőségeket biztosítva.  A NAKED-sorozat hűtő-fűtő berendezései Zubadan kültéri egységgel vannak ellátva.

Mitsubishi hőszivattyú – ECODAN rendszerek

Küldetésük a lakó- és üzleti helységek fűtése és hűtése, valamint a melegvíz biztosítása. Az alapot a kültéri egységek képezik, melyek választhatóan Power vagy Zubadan inverterrel vannak ellátva, megfelelő hydro- vagy tárolómodullal vannak kombinálva.

Zubadan Inverter:

  • a piacon leggyorsabb leolvasztási funkció

Power inverter:

  • COP érték: 4.1- 4.5

További részletek: klimagyar.hu.

Vélemény, hozzászólás?