You are currently viewing Ragadja meg a lehetőséget, válasszon karos emelőt!
Ragadja meg a lehetőséget, válasszon karos emelőt!

Ragadja meg a lehetőséget, válasszon karos emelőt!

Mikor válasszon karos emelőt?

Több féle karos emelő van, így számos típus közül választhat. Akkor döntsön karos emelő mellett, ha Önnek fontos a mobilitás, a megbízhatóság. A karos emelő előnye, hogy képes oldalra is mozogni. Lehetősége van:

  • beltéri munkákhoz akkumulátoros karos emelőt bérelni, ami csendesebb és nem bocsájt ki kipufogó gázokat.
  • kültéri munkákhoz a dieseles emelőt ajánljuk, ami akár több műszakban is alkalmazható.

Mire figyeljen a bérlésnél?

Ha karos emelőt szeretne bérelni, mindenképp tartsa szem előtt, milyen lehetséges munkákra kell majd használni a gépet. Továbbá azt is vegye figyelembe, hogy mekkora méretekkel dolgozna és a szállítást maga végezné-e.

Karos emelők tulajdonságai

A karos emelők esetében fontos lehet a súly, a b. Tudni kell, milyen magas emelőre van szükségünk. Az ollosemelogep.hu-n egy 14 és egy 16 méteres emelőt tud kiválasztani. Fontos továbbá, hogy a karos emelők karja képes felfelé, oldalirányban is, valamint felfelé is mozogni.

Kiknek ajánljuk a karos emelő bérlést?

A bérlést mindenkinek ajánljuk, aki úgy gondolja, nincs szüksége hosszú távon saját emelőre, azonban ad a minőségre és a megbízhatóságra. Az ollosemelogep.hu-n például két karos emelő közül tud választani. Az egyik a beltéri használatú, csendes és elektromos emelő, a *másik pedig egy dieseles kültéri emelő.

Vélemény, hozzászólás?